¤ Ügyfélszolgálat, hibabejelentő
+36 82 351 826
. Személyre szabott ajánlatainkhoz kérjük adja meg irányítószámát
Loader

Cégtörténet

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990. november 6-án alakult, elsõsorban kábeltelevíziós hálózatok tervezése, építése és üzemeltetése, valamint az antennatechnikához és a mûholdvételhez kapcsolódó termékek forgalmazása (Létesítés Árusítás Tervezés – SATelit) tevékenységi körrel. Társaságunk jelenleg Nagyatádon és annak 40 km-es környezetében, közel 40 településen nyújt kábeltelevíziós-, internet- és telefon szolgáltatást.


A kábeltelevíziós szolgáltatásaink alapját a nagyatádi városi hálózat képezi. Fejállomása az analóg mûsorok elosztásán felül digitális mûsorsugárzást is végez. Külön említést érdemel a Motorola BSR-64000 Internetes-, valamint a VoIP telefonszolgáltatást bonyolító CMTS. A nagyatádi fejállomás kapacitása megalapozta a Nagyatád környéki kábeltelevíziós optikai hálózat kiépítését. Az optikai hálózatnak köszönhetõen ma már 38 városkörnyéki kistelepülés területén tudjuk biztosítani a Nagyatádi Kábeltelevízió szolgáltatásait, köztük az Internet elérés, valamint a telefonszolgáltatás lehetõségét.


2011 őszén megvalósult fejlesztésünk eredményeként az Internet és VoIP szolgáltatásban jelenleg elérhető legkorszerűbb DOCSIS 3.0-ás technológiával szolgáljuk ki ügyfeleinket. A korábbi Motorola BSR-64000 CMTS-t felváltotta a sokkal korszerűbb Cisco uBR 10012. Az új rendszer használatával megsokszorozódott a nagyatádi fejállomás fő- és visszirányú kapacitása, ennek következtében az előfizetők felé kiajánlott internetes csomagokban foglalt sávszélességek mérete is.