¤ Ügyfélszolgálat, hibabejelentő
+36 82 351 826
. Személyre szabott ajánlatainkhoz kérjük adja meg irányítószámát
Loader

Spam szabályzat

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fenntartja magának a jogot, hogy megtiltsa a LÁT-SAT Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak bármely olyan jellegű használatát, amely kéretlen tömeges vagy kéretlen kereskedelmi célú e-mail üzenetek („Levélszemét”) továbbításával, terjesztésével vagy kézbesítésével kapcsolatos.

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltatásai nem használhatók levélszemét küldésére, levélszemét kézbesítésére, illetve olyan tevékenységre, amely levélszemét kézbesítését eredményezi a LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bármely szolgáltatásánál vagy felhasználóinál.

Emellett a LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltatásaira vagy azokon keresztül közvetlenül, illetve valamely tevékenység eredményeként elküldött e-mail üzenetekre vonatkoznak az alábbiak:

  • nem használhatnak és nem tartalmazhatnak érvénytelen vagy hamisított fejléceket;

  • nem használhatnak és nem tartalmazhatnak érvénytelen vagy nem létező tartományneveket;

  • nem alkalmazhatnak semmiféle eljárást, amely egyéb módon meghamisít, elrejt vagy elfed a származási hely, illetve az átviteli útvonal azonosítására szolgáló bármely adatot;

  • nem használhatnak egyéb módon megtévesztő címzést;

  • nem használhatják harmadik fél internetes levelezési címét, és nem továbbíthatók harmadik fél készülékeiről vagy azokon keresztül a harmadik fél engedélye nélkül;
  • egyéb módon sem sérthetik meg a LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Adatvédelmi és felhasználási feltételeit.

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nem engedélyezi az e-mail címek vagy más adatok összegyűjtését, illetve adatbányászati vagy egyéb úton történő megszerzését szolgáltatásaiból vagy azokon keresztül. A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nem engedélyezi, illetve nem jogosít fel másokat arra, hogy a LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak használatával adatokat gyűjtsön, állítson össze vagy szerezzen meg a felhasználókról vagy előfizetőkről.

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nem engedélyezi, illetve nem ad jogosultságot szolgáltatásainak olyan jellegű használatára vagy erre tett bármely kísérletre, amely a LÁT-SAT Kft. szolgáltatásainak, annak bármely részének károsodásához, megbénításához, túlterheléséhez vagy működésben való korlátozásához vezethet, illetve amely megzavarhatná bármely a LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által nyújtott szolgáltatás mások általi használatát és élvezetét.

A LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kéretlen e-mail üzenetek (beleértve a jelen szabályzat rendelkezéseit megsértő e-mail üzenetek) továbbításához kapcsolódó jogosulatlan használata a küldő, illetve a küldőt segítők polgári jogi, büntetőjogi vagy közigazgatási felelősségre vonását eredményezheti.